Onze professionals

Hille van de Groep

Hille van de Groep

Hille van de Groep is getrouwd met Herma. Het echtpaar heeft drie kinderen. Van de Groep houdt van schaken, reizen en vreemde talen. Hij spreekt twaalf talen waaronder Italiaans, Spaans, Catalaans en Nieuwgrieks. ‘Ik spreek niet alleen vreemde talen, maar ook de taal van de verschillende klanten: van bouwvakkers tot directeuren’, zegt hij. Van de Groep is maatschappelijk betrokken. Hij is onder meer penningmeester van het Nederlandse Rode Kruis, afdeling Bunschoten en van de Christelijke Oranjevereniging Bunschoten-Spakenburg.

De eigenaar en oprichter van Van de Groep Accountants, is sinds 1981 werkzaam in het accountantsvak. Hij begon zijn carrière bij KPMG en verlegde in 1990 zijn aandacht binnen deze organisatie naar het Midden- en Kleinbedrijf. Hij begon dat jaar een studie voor accountant-administratieconsulent. Van de Groep vervolgde zijn werkzaamheden bij Poort Accountancy/Gibo Groep, thans Flynth. In 1996 rondde hij succesvol zijn studie af. Hij behaalde eveneens een diploma Fiscaal Adviseur en staat sindsdien ingeschreven in het Register Belastingadviseurs.

Klaas-Jan de Graaf

Klaas-Jan de Graaf is assistent accountant. De Graaf werkt twintig jaar in de accountancy. Hij maakte in 1999 net als Vermeer de overstap van Poort Accountancy/ Gibo Groep/Flynth naar Van de Groep Accountants. Hij is allround medewerker: bijwerken van administraties, samenstellen van jaarverslagen, fiscale aangiften en loonadministratie. De Graaf ondersteunt ook klanten die zelf hun administratie doen. Hij weet hoe alle bekende administratieve softwarepakketten in elkaar steken.

Jan van de Groep

Jan van de Groep, zoon van Hille, heeft medio 2014 zijn ICT opleiding aan Landstede te Harderwijk afgerond. Daarna is hij gestart bij Van de Groep Accountants, in eerste instantie als ICT-man en in ondersteunende functies. Hij is gespecialiseerd in online administraties en cloudtoepassingen.  Hij ondersteunt diverse klanten die zelf hun administratie doen, werkt ook zelf administraties bij en verzorgt jaarverslagen.

Jan heeft bijzondere interesse in belastingzaken. Hij studeert voor Fiscaal Adviseur bij het FSDC en verzorgt diverse fiscale aangiften, zoals omzetbelasting, inkomstenbelasting voor particulieren en bedrijven, en vennootschapsbelasting.

Alena Strihavka-Sucharda

Alena Strihavka kwam al kort na de start van Van de Groep Accountants in dienst. Zij is afgestudeerd in Praag als bedrijfseconoom. Ze heeft zich gespecialiseerd in administratieve dienstverlening: Bijwerken van administraties, BTW-aangiften en samenstellen van jaarverslagen

Evelien Van Dusschoten-Bouman

Evelien van Dusschoten verzorgt de loonadministraties van de klanten van Van de Groep Accountants. Ze heeft zich hierin gespecialiseerd en is op de hoogte van alle regelingen die van belang zijn voor de klant.